Düzce PTT Başmüdürlüğünun düzenlemiş olduğu PTT faaliyetleri sunumu Kadın Emeği Merkezi Düzce Üniversitesi - Yasam Boyu Egitim ve Araştırma Salonunda gerçekleştirildi.

Düzce İl Tarım Müdürlüğü'nün katılımıyla gerçekleşen eğitime Düzce Kent Konseyi Genel Sekreteri Ayfer Yüksel, Kadın Meclisi Başkanı Zeliha Altıntaş, Kadın Emeği Merkezi Kadın Meclisi Satış Ofisi Sorumlusu Münevver Kurtuluş Şengül ve Kadın Meclisi üyelerinden oluşan Tarım ve Kadın Kooperatifi Başkanı - Tarım Çalışma Grubu Başkanı Sibel Gün Çabuk katıldı.

PTT A.S bünyesindeki yurtici ve yurtdisi kargo gönderileri, Pttavm, PTT akıllı esnaf, PTT POS, Pttcell ve pttbank hizmetleri hakkında kadın emekçilerimize yapılan bilgilendirme sayesinde kadınlar e-ticaretlerinde PTT imkanlarından faydalanarak tüketiciye çok daha kısa süre içinde ulaşma yöntemlerini öğrenme fırsatı buldu.

Yaptıkları değerli bilgilendirmeler için Duzce PTT Başmüdürlüğü İşletme Müdür vekili Gülseren Yeşildağ'a, nazik daveti için Kadın Emeği Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Alayıldız'a ve eğitim programları ile kadınlarımızı güçlendiren çalışmalara imza atan ekip arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.

Eğitimle güçlenmeye devam...
Gelişerek büyümeye devam!


Daha Azını Gör