Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi, Düzce Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclisi işbirliği ile üniversite öğrencilerine yönelik etkinlik düzenlendi. Final haftasına giren öğrencilere sınavlar öncesinde moral desteği sağlamak için düzenlenen etkinlikte Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri tarafından hazırlanan ‘Anne Eli Yemekleri’ üniversitelilere ikram edildi.

Düzce Belediyesi, öğrenim hayatlarını Düzce’de sürdüren üniversite öğrencilerinin yanında olmaya devam ediyor. Düzce Üniversitesi ile koordineli şekilde eğitim dönemiyle birlikte çeşitli etkinliklerle öğrencilerin yanında olan Düzce Belediyesi, öğrencilere yönelik etkinliklerini sürdürüyor.

Final haftası dolayısıyla sınav stresi yaşamamaları ve kendilerini evlerinde hissetmeleri adına moral vermek amacıyla Düzce Üniversitesi Kütüphanesinde, Düzce Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclisi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün de desteği ile hazırlanan ikram gecesine Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yasin Tüfekçi ve Kent Konseyi üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikte kent konseyi kadın meclisi üyeleri tarafından hazırlanan birbirinden lezzetleri ‘Anne Eli Yemekleri’ Rektör Prof. Dr. Sözbir,  Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tüfekçi ve Düzce Kent Konseyi Genel Sekreteri Ayfer Yüksel  tarafından öğrencilere ikram edildi.