Düzce Gençlik Meclisi Başkanı Furkan Dertli'den Gençlere Çağrı
"Sevgili Arkadaşlar,
Bizler Düzce gençlik meclisi olarak, gençliğin gücünü ve potansiyelini ortaya çıkarmak için toplandık. Gençlik, toplumun en önemli kaynaklarından biridir. Siz, geleceğimizi şekillendirecek nesilsiniz. Bu nedenle, gençlerin enerjisi, yaratıcılığı ve tutkusu çok değerlidir.
Gençlik, sadece yaşınızı değil, aynı zamanda içsel gücünüzü temsil eder. Hayallerinizin peşinden gitmek, bilgiye açık olmak ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için çaba göstermek gençliğin özünde yatar. Ancak, bu potansiyeli gerçekleştirmek için sorumluluk sahibi olmanız gerektiğini unutmayın.
Toplumunuzda, gençler olarak değişim getirme potansiyeliniz var. Sosyal sorumluluk projelerine katılarak, çevre konularına duyarlılık göstererek veya eğitiminizi ilerleterek, dünyayı daha iyi bir yer haline getirebilirsiniz. Unutmayın ki küçük adımlar da büyük farklar yaratabilir.
Ayrıca, başarıya ulaşmak için azim ve disiplin gerektiğini unutmayın. Hedeflerinizi belirleyin, çalışın ve asla vazgeçmeyin. Başarısızlık sadece bir öğrenme fırsatıdır.
Gençlik, geleceğin liderleri, girişimcileri, bilim insanları ve sanatçıları olacaksınız. Daha iyi bir dünya inşa etmek sizin elinizde. Unutmayın ki siz, değişimin itici gücüsünüz.
Bu nedenle, gençlik liderleri olarak, toplumunuzu olumlu yönde etkileme sorumluluğunu üstlenmelisiniz. Birlikte çalışarak, dünyayı daha iyi bir yer haline getirebiliriz. *Bu sebeple her birinizi yönetimimizde yer almaya davet ediyorum."
İrtibat: @FurkanDerttli @DüzceGenclikMeclisi @DüzceKentKonseyi