7. Geleneksel Düzce Otları Bereket Festivali'nin 3. günü Konuralp Müzesinde gerçekleşti. Gerçekleştirilen programa Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim SÖZBİR, Düzce Kent Konseyi Başkanı AV. Arb. Ali DİLBER, Düzce TSO Turizm AR-GE Ömer ÖZCAN, Konuralp Müze Müdürü İhsan ARSLAN ve misafirler katılım sağladı. Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün katkılarıyla Konuralp Müzesi’nde düzenlenen “Fotoğraflarla Düzce” sergisi ziyaret edildi. Düzce’nin geçmişten bugüne ikonikleşen fotoğrafları eşliğinde  Tuncay ŞENGÜL tarafından katılımcılara Düzce' nin Turizm Değerleri tanıtıldı. Fotoğraf sergisinin ardından Düzce Ünv. Dr. Öğretim Üyesi Nurperi AYENGİN tarafından Düzce Tarihi ve Antik Kent hakkında bilgiler aldı.
Arkeolog Dr. Güzin BİLİR 'Antik Kent Konuralp'te Bir Gün'ü slayt gösterimi ile anlatırken katılımcılar kentte adeta sanal bir tur gerçekleştirdi. Akabinden Protokol Üyeleri ve misafirler Müze Müdürü İhsan ARSLAN eşliğinde Konuralp Müzesi gezilerek hakkında Arkeolog Doğuş ÇALIŞKAN'dan bilgiler aldı. 7.Geleneksel Düzce Otları Bereket Festivali kapanışını Konuralp Müzesi'nde Düzce'nin Güzelleri Halk Oyunları Ekibi Gösterisi ile yaptı.

7. Düzce Otları Bereket Festivali'nin gerçekleştirilmesinde sonsuz desteği için Başkanımız Dr. Faruk ÖZLÜ'ye ve DüzceBelediyesi'ne, DüzceÜniversitesi'ne, Düzce Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne, DüzceTSO'ya Düzce BelTUR A.Ş'ye ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.