Düzce Kent Konseyi tarafından kültürümüzü yaşatmak ve birlik ve beraberliğimizi tüm Türkiye'ye duyurmak adına kurulan zincirin önemli bir halkası olan ' #Düzce #Halk #Oyunları #Ekibi'nin kamuoyunda getirdiği olumlu yankılardan sonra 2. adım Düzceli Sanatçı İbrahim Aksu'dan geldi.
Sanat camiasında KUBİLAY ismi ile tanınan AKSU; Düzce Halk Oyunları gösterilerinde, Düzce Kent Konseyinin ve etkinliklerinin tanıtımlarında kullanılması için 'Düzce'nin Güzelleri ' şarkısını memleketi Düzce'ye hediye etti.
Kent Konseyi olarak Düzce Halk Eğitim Merkezi desteğiyle Halk Oyunları antrenörü Pakize Sadık koordinatörlüğünde Düzce'nin kültürünün belirginleşmesi, tanınması için kentin folklörünün önemli bir parçası olan #halk #oyunları ekibini kurduk. Kültürümüze uygun müziklerin bulunması noktasında kullanılacak olan müzikleri tespit etme çalışmalarına devam etmekteyiz. Bu amaçla çıktığımız yolda öncelikle şarkısının #ÜCRETSİZ olarak kullanılmasına müsaade ettiği için #Düzceli sanatçımız #KUBİLAY - #İbrahim #AKSU'ya teşekkür ediyor, tüm Düzceli sanatçılarımıza ve kültürümüzü hatırlayan büyüklerimize çağrı yapıyoruz.
#ÖnceDüzce ortak paydasıyla çalışmalarınızı Düzce Kent Konseyi Halk Oyunları Ekibimizle tüm Türkiye'ye duyurabilirsiniz.
Bu çalışmanın bir halkası siz olabilirsiniz.
İrtibat İletişim :05375270957