Düzce Kent Konseyi Başkanı Av. Arb. Ali DİLBER ,Düzce Belediyesi tarafından yapılan geleneksel toplu sünnet şölenine katıldı.

Düzce Belediye Başkanlığı koordinesinde düzenlenen toplu sünnet şöleni Düzce Belediye Meydanında sünnet çocuklarımızın, ailelerinin ve vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile yapılan dualarla başladı. İstanbul Caddesi boyunca protokol üyelerinin ve vatandaşlarımızın katılımıyla sünnet korteji gerçekleşti. Başkan DİLBER;
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk ÖZLÜ' nün talimatlarıyla Düzce Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen toplu sünnet etkinliğinde 130 çocuğumuz sünnet ettirildi. Öncelikle bu mutlu günlerini paylaşmaktan ve sıcak bir organizasyonda bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Ekonomik zorluk çeken ailelerimize destek olmak amacıyla bu hizmeti gerçekleştiren Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çocuklar bu toplumun temel taşı ve en değerlisidir. Düzce'nin geleceği olan çocuklarımıza bu değeri ve kıymeti hissettiren organizasyonda vatandaşlarımız ile bir arada olmaktan çok mutluyuz. " ifadelerini kullandı.
Başkan DİLBER; daha sonra sünnet olan çocukları ve ailelerini tebrik ederek, ailelerine de hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Melensupark'ta devam eden Sünnet Töreninde Kuranı Kerim okunmasının ardından ; yemek ikram edildi. Çocuklar ve aileleri mehter takımı tarafından çalınan marşlarla büyük coşku yaşadı. Program
hediye takdiminin ardından çocuklara yönelik çeşitli animasyon gösterileri ve ikramlar ile son buldu.