Düzce Kent Konseyi Başkanı Av. Arb. Ali Dilber ve genel sekreterliğimiz Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün "Şehrin Kalbinde Büyük Dönüşüm" sloganı ile başlattığı Kent Estetiği Projesinin ardından; Millet Bahçesi ile Cedidiye Meydanını birbirine kavuşturacak olan "Cedidiye Kent Meydanı Projesi' lansmanına katıldı.
Düzce’nin en önemli meydanlarından biri olan ve her gün yüzlerce Düzceli'nin hem ibadetlerini yaptığı hem de vakit geçirdiği Cedidiye Meydanı cazibe merkezi haline getiriliyor.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün göreve gelmesinin ardından en çok önem verdiği projelerden birini daha hayata geçiriyor. Cami ve meydanın düzenlenmesinin yanı sıra Düzce’ye yakışır, cami ile uygun mimari yapıda ticarethanelerin de yapılacağı Cedidiye Kent Meydanı Projesi, kentin vizyonunu ve estetiğini de değiştirecek. Anıtpark meydanından başlayarak Millet Bahçesi, İstanbul Caddesi ile bir bütünlük kazanacak olan Cedidiye Kent Meydanı Projesi, kentin sosyo-ekonomik yapısını da olumlu anlamda etkileyecek. Düzcelilerin gurur ile tanıtabileceği, misafirlerini gezdirebileceği ve nefes alabileceği şehrin gözbebeği noktalarının birleştirilerek estetik anlamda da güzelleştirilmesi şehrin değerine değer katacak. 16.06.2022